artificialintelligence artificialintelligence .

artificialintelligence

طراحی سایت اختصاصی ویرا

شرکت هوش مصنوعی ویرا سگال کارو که یکی از برترین اپراتور ها در زمینه AI می باشد. این شرکت با در دست داشتن فناوری هایی نظیر پردازش تصویر ، پردازش صوت، پردازش صدا، هیت مپ ، داده کاوی، فناوری های یادگیری ماشینی و عمیق و بسیاری دیگر از فناوری ها می تواند تمامی نیاز های شما عزیزان را برطرف نماید. این شرکت همچنین طراحی انواع نرم افزار ها و طراحی اپلیکیشن های تلفن هوشمند و طراحی وب سایت اختصاصی را نیز انجام می دهد. و از سوی دیگر این شرکت دارای دپارتمان طراحی می باشد که در زمینه برندینگ و دیجیتال مارکتینگ فعالیت می کند. در این راستا انواع طراحی سایت ، طراحی گرافیکی، طراحی ست اداری و چاپ، تولید محتوا برای شبکه های مجازی و سایت، سئو، رپورتاژ و غیره برای عزیزان یکه به این خدمات نیاز دارند ارائه می شود.

پردازش تصویر چیست؟

پردازش تصویر روشی برای انجام برخی عملیات بر روی یک تصویر، به منظور به دست آوردن یک تصویر پیشرفته یا استخراج اطلاعات مفید از آن است. این یک نوع پردازش سیگنال است که در آن ورودی یک تصویر است و خروجی ممکن است تصویر یا ویژگی ها/ویژگی های مرتبط با آن تصویر باشد.

این فناوری اساساً شامل سه مرحله زیر است:

1- وارد کردن تصویر از طریق ابزارهای جذب تصویر.
2- تجزیه و تحلیل و دستکاری تصویر؛
3- خروجی که در آن نتیجه می توان تصویر یا گزارشی را تغییر داد که بر اساس تجزیه و تحلیل تصویر است.
دو نوع روش برای پردازش تصویر وجود دارد که عبارتند از پردازش تصویر آنالوگ و دیجیتال. پردازش تصویر آنالوگ را می توان برای نسخه های چاپی مانند چاپ و عکس استفاده کرد. تحلیلگران تصویر در حین استفاده از این تکنیک های بصری از اصول مختلف تفسیر استفاده می کنند. تکنیک های پردازش تصویر دیجیتال به دستکاری تصاویر دیجیتال با استفاده از رایانه کمک می کند. سه مرحله کلی که همه انواع داده ها باید در حین استفاده از تکنیک دیجیتال طی کنند عبارتند از: پیش پردازش، بهبود و نمایش، استخراج اطلاعات.

کاربرد ها و زمینه های استفاده از ایمیج پروسسینگ

احیا و بازگردانی تصاویر
بخش خدمات درمانی
دید ماشینی
الگو شناسی
پردازش ویدئو
تشخیص موانع
پردازش رنگ
با توجه به زمینه های استفاده ای که این دست از پردازش ها دارند، می توان گفت که حوزه های کاربرد این فناوری بی شمار است. با استفاده از تکنیک پردازش تصویر می توان برای بالا بردن ایمنی های ساختمان ها، مراکز خصوصی و اداری استفاده کرد. با استفاده از دید ماشینی و ترکیب آن با فناوری های مانند تشخیص رنگ می توان خطوط اتوماسیون برای مراکز سنعتی رهاه اندازی کرد و حتی با تحلیل رفتار می توان تحلیل و پیشبینی کرد که رفتار افراد چگونه می تواند باشد. با تکنیک های پردازش متن و مبتنی بر تصاویر می توان فرآیند های تشخیص پلاک را برای عبور و مرور خودرو ها راه اندازی نمود و بسیاری از چالش های دیگر را با استفاده از این تکنیک رفع کرد.

پیاده سازی تکنیک های پردازش تصویر تاثیر زیادی بر بسیاری از سازمان های فناوری داشته است. در اینجا برخی از مفیدترین مزایای پردازش تصویر، صرف نظر از زمینه عملیات، آورده شده است:

تصویر دیجیتال را می توان در هر فرمت دلخواه (تصویر بهبود یافته، اشعه ایکس، عکس نگاتیو و غیره) در دسترس قرار داد.
این به بهبود تصاویر برای تفسیر انسانی کمک می کند
اطلاعات را می توان برای تفسیر ماشینی پردازش و از تصاویر استخراج کرد
پیکسل های تصویر را می توان با هر چگالی و کنتراست دلخواه دستکاری کرد
تصاویر را می توان به راحتی ذخیره و بازیابی کرد
این امکان را برای انتقال الکترونیکی آسان تصاویر به ارائه دهندگان شخص ثالث فراهم می کند

 

چرا سفارش طراحی وب سایت اختصاصی بدهید؟
طراحی سامانه های تحت وب برای گاربران وزیت های زیادی دارد که این امر موج شده تا این دست از سامانه ها بسیار محبوب و پر استفاده باشند.

مزایا:

برنامه های کاربردی وب مزایای بسیاری دارند. برخی از مزایای رایج عبارتند از:

چندین کاربر می توانند به یک نسخه از یک برنامه دسترسی داشته باشند.
کاربران نیازی به نصب برنامه ندارند.
کاربران می توانند از طریق پلتفرم های مختلف مانند دسکتاپ، لپ تاپ یا موبایل به اپلیکیشن دسترسی داشته باشند.
کاربران می توانند از طریق چندین مرورگر به برنامه دسترسی داشته باشند.
سامانه تحت وب یا سامانه بومی (Native apps):

در بخش نرم افزار های تلفن همراه، طراحی سامانه های تحت وب گاهی اوقات با سامانه های بومی مقایسه می شوند، سامانه های بومی برنامه هایی هستند که توسعه دهندگان به طور خاص برای یک پلت فرم یا دستگاه خاص می سازند و روی آن دستگاه نصب می کنند. برنامه‌های بومی معمولاً می‌توانند از سخت‌افزار خاص دستگاه، مانند GPS یا دوربین تلفن همراه استفاده کنند.

برنامه هایی که این دو رویکرد را ترکیب می کنند، گاهی اوقات به عنوان برنامه های کاربردی ترکیبی شناخته می شوند. برنامه‌های ترکیبی مشابه سامانه های تحت وب کار می‌کنند، اما مانند یک برنامه بومی روی دستگاه نصب می‌شوند. برنامه های ترکیبی همچنین می توانند با استفاده از API های داخلی از منابع خاص دستگاه بهره ببرند.

 

مراحل راه اندازی وب سایت اختصاصی
اگر قصد طراحی وب سایت اختصاصی دارید باید مذاحلی را رعایت کنید. این مراحل عبارتند از:

کسب و یا استخدام افرادی که علم و مهارت مورد نیاز جهت طراحی وب سایت اختصاصی را دارند. اگر قصد دارید تا به صورت شخصی وب سایت اختصاصی خود را طراحی کنید نیاز دارید تا با مباحث طراحی وب سایت آشنا باشید. در غیر این صورت باید یا افرادی را در مجموعه خود استخدام کنید که در این زمینه متخصص هستند و یا پروژه خود را به شرکت هایی بسپارید تا وب سایت مورد نیاز شما را برای شما طراحی نمایند.
در این مرحله شما باید برای وب سایت خود اهدافی را تعیین نمایید این اهداف باعث می شوند تا شما بتوانید بهتر نقسشه راه و مخاطبان خود را بشناسید. با این کار شما می توانید برای طراحی رابط کاربری سایت، زیبایی شناسی، صفحات احتمالی و سایر جنبه‌هایی که مستقیماً در اهداف شما ریشه دارند برنامه مشخصی داشته باشید.
در مرحله بعدی شما باید خدمات میزبانی وب و یا همان هاستینگ خود را انتخاب کنید. این مرحله شاید یکی از راحت ترین و در عین حال مهمترین مراحل زذاحی وب سایت اختصاصی باشند. بسیاری از این مراکز که خدمات هاستینگ ارائه می دهند پکیج های ویژه ای دارند که مراحل کار را برای مشتریان خود بسیار راحت تر می کنند.
این مرحله، انتخاب نامن دامنه است. این مرحله یکی از حیاتب ترین مراحل طراحی وب سایت اختصاصی است. نام دامنه شما باید در عین حال هم ساده و گیرا باشد و هم کسب و کار شما را به روشنی بیان و معرفی کند. نام دامنه باید تا جایی که امکان دارد کوتاه و یک تکه باشد. به یاد داشته باشید که انتخاب این نام به این جهت که مشتریان و مخاطبان شما از این به بعد شما را به این نام در دنیایی مجازی خواهند شناخت بسیار مهم است.
ظاهر سایت خود را انتخاب کنید برای انجام این کار می توانید از قالب های آماده استفاده کنید و یا از یک طراح UI و  UX حرفه ای در جهت توسعه وب سایت اختصاصی خود استفاده کنید. این انتخاب و طراحی نکته بسیار مهمی است زیرا اولین شاخصی که مخاطبان را به خود جذب می کند ظاهر سایت و کارامدی آن می باشد.
صفحات مرتبط با وب سایت خود را توسعه دهید. این صفحات باید هم از نظر ظاهری و هم از نظر کاتربرد و ساختار با سایت شما هم خوانی داشته باشند. برای مثال در یک سایت شرکتی صفحه های مورد نیاز شامل صفحه خانه، بلاگ، گالری تصاویر، درباره مجموعه و اطلاعات دسترسی و تماس با مجموعه هستند.این در حالی است که سایت های فروشگاه یک صفحه فروشگاه یا محصولات و یا هر دو را در خود داشته باشد.
ایجاد درگاه پرداخت مرحله بعدی است که در صورت نیاز باید به آن پرداخت.  این مرحله بسیار از نظر امنیتی اهمیت دارد زیرا تمامی پرداخت های از این بخش صورت می پذیرد. بسیاری از بانک ها این قابلیت را به صورت API در اختیار کاربران قرار می دهند.
 
برای طراحی وب سایت اختصاصی

همیــــــن الان تمـــــــــاس بگیــــــــرید
راه های ارتباطی

انواع طراحی وب سایت اختصاصی
به صورت کلی می توان گفت که از بسیاری از زبان های برنامه نویسی می توان برای طراحی وب سایت اختصاصی استفاده نمود. اما برخی از این زبان ها در میان سایر آنها  کاربرد بیشتری دارند.

در این میان PHP، C++ ، python ، Java ، React و موارد دیگری را می توان نام برد. در این مطلب ما قصد داریم تا به طراحی سایت با پایتون و جنگو و همچنین طراحی سایت با ری اکت بپردازیم.

طراحی سایت با ری اکت:
ایجاد آسان برنامه های پویا:
React برخلاف جاوا اسکریپت، جایی که اغلب کدنویسی خیلی سریع پیچیده می شود، ایجاد برنامه های وب پویا را آسان تر می کند؛ زیرا با کدنویسی کمتر، عملکرد بیشتری ارائه می کند.

عملکرد بهبود یافته:
این کتابخانه از دام (DOM) مجازی استفاده می کند، در نتیجه برنامه های وب را سریع تر ایجاد می کند.

اجزای قابل استفاده مجدد:
مؤلفه ها، بلوک های سازنده هر برنامه React هستند. یک برنامه واحد معمولاً از چندین مؤلفه تشکیل شده است. این مؤلفه ها، منطق و کنترل های خود را دارند و می توان از آن ها در سراسر برنامه استفاده مجدد کرد که به نوبه خود زمان توسعه برنامه را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

جریان داده های یک طرفه:
این کتابخانه از یک جریان داده یک طرفه پیروی می کند، این بدان معنی است که هنگام طراحی سایت با React، توسعه دهندگان اغلب اجزای فرزند را در اجزای والد قرار می دهند. از آنجایی که داده ها در یک جهت جریان می یابند، اشکال زدایی خطاها و دانستن محل بروز مشکل در یک برنامه کاربردی در لحظه مورد نظر آسان تر می شود.

امکان یادگیری آسان
یادگیری آن آسان است، زیرا بیشتر مفاهیم پایه HTML و جاوا اسکریپت را با برخی از اضافات مفید ترکیب می کند. با این حال، همانطور که در مورد سایر ابزارها و فریم ورک ها وجود دارد، باید مدتی را صرف کنید تا درک درستی از این کتابخانه داشته باشید.

 

توسعه برنامه های وب و موبایل:
ما قبلاً می دانیم که این کتابخانه برای توسعه برنامه های کاربردی وب استفاده می شود؛ اما این تنها کاری نیست که می تواند انجام دهد. چارچوبی به نام React Native وجود دارد که برگرفته از خود React است که بسیار محبوب است و برای ایجاد برنامه های موبایل استفاده می شود. بنابراین، در واقعیت، این کتابخانه می تواند به عنوان پایه ای برای ساخت و توسعه اپلیکیشن های تحت وب و موبایل استفاده گردد.

ابزارهای اختصاصی برای اشکال زدایی آسان:
فیس بوک، افزونه کروم را منتشر کرده است که می تواند برای اشکال زدایی برنامه های ری اکت استفاده شود. این باعث می شود که فرآیند اشکال زدایی برنامه های وب، سریع تر و آسان تر شود.

طراحی سایت با پایتون و جنگو
یژگی‌های اصلی پایتون آن را به گزینه‌ای محبوب برای توسعه وب تبدیل می‌کند. پایتون رایگان، منبع باز و به‌طور گسترده در دسترس است. همچنین سازگاری آن با سایر زبان‌های مختلف برنامه نویسی بیش از هر چیزی به این محبوبیت مشروعیت بخشیده است. پایتون به توسعه‌دهندگان این امکان را می‌دهد که وب‌سایت‌هایی را بر اساس چندین الگوی برنامه نویسی مختلف ایجاد کنند. به‌عنوان‌مثال، هم برای برنامه نویسی شی‌ءگرا (OOP) و هم برای برنامه نویسی تابعی (FP) مناسب است.

پایتون همچنین دارای قابلیت تایپ پویا (تعریف متغیر به‌صورت پویا) است. به زبان ساده این یعنی که اسکریپت‌های پایتون قبل از اجرا نیازی به کامپایل ندارند. این ویژگی به‌خصوص برای توسعه وب بسیار مفید است، زیرا به کد نویسی کمتری نیاز دارد و اشکال‌زدایی را آسان‌تر می‌کند. به صورت کلی میتوان گفت پایتون بعد از ترکیب جاوا اسکریپت، html و css محبوب‌ترین زبان برای توسعه وب است و حتی زبان برنامه نویسی php را نیز پشت سر گذاشته است.

 


برچسب: طراحی سایت، طراحی سایت اختصاصی، کدنویسی اختصاصی، هوش مصنوعی ویرا، شرکت هوش مصنوعی،
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ تیر ۱۴۰۳ساعت: ۰۸:۴۲:۱۶ توسط:هوش مصنوعی ویرا موضوع: نظرات (0)